Arrangemang

Varje år genomförs de uppskattade arrangemangen Summer Meeting och Winter Meeting. Där får alla partnerföretag chansen att under roliga former träffa varandra och utbyta erfarenheter och knyta kontakter. Med spännande föreläsningar är det lika mycket tillfälle förkunskap som underhållning. Flera av våra stjärnidrottare finns på plats och här finns många möjligheter att lägga grunden till framtida samarbeten.

Under året arrangeras även Educations som är utbildningar med utgångspunkt i svensk elitidrott. De ger kunskaper och verktyg för att prestera och leverera bättre i vardags- och arbetslivet. Hello Sweden erbjuder även Experiences som är resor med extra stor upplevelse, både i form av sport och att komma närmare andra partners i nätverket.

För partnerföretagen är Hello Sweden även ett bolag som kan arrangera skräddarsydda event som kick-offer, konferenser, resor och aktiviteter. Perfekta aktiviteter att ta med sina kunder på. Med över 30 års erfarenhet av idrottsrelaterade arrangemang, egen personal och en egenresebyrå, är Hello Sweden ensamma i Sverige med att erbjuda denna tjänst.