Om

Svensk idrott och näringsliv

Hello Sweden är ett unikt nätverk av företag som banar väg för Sveriges framtida idrottsstjärnor. Med ekonomisk stöttning, rådgivning och utbildning ger Hello Sweden unga sporttalanger möjlighet att satsa på sin passion. Sverige får i sin tur nya idrottsstjärnor vars framgångar skänker mycket glädje och inspirerar nästa generation idrottare.

Att vara med i Hello Sweden är win-win för alla parter. Ungdomsidrotten stöttas samtidigt som framgångsrika idrottare och företag får ta del av varandras kompetens och kan bygga långsiktiga samarbeten. Framförallt är Hello Sweden en branschöverskridande mötesplats som förenar människor från olika delar av näringslivet.

På våra intressanta och lärorika evenemang får partnerföretagen möjlighet att knyta nya branschkontakter, lära av varandra och starta upp nya samarbeten. Det är ett dynamiskt sätt att bredda nätverket och utveckla sitt företag. Vi tror på informella möten där prestigen läggs undan och människor har kul tillsammans. Det är då de mest givande samtalen sker.