WINTER MEETING

VAD HÄNDER!
Med hjälp av intressanta experter tar vi en djupdykning i samhällsaktuella ämne. Välkommen till en intressant eftermiddag på Hello Sweden Winter Meeting 2024.

EVIAN CETIN
Hur kunde dödsskjutningar bli vardag i ett av världens rikaste länder? Evian är tidigare advokat och författare. Hon beskriver ett av vårt samhälles största problem både sakligt och gripande, och ger tankeväckande insikter om
grunden till varför ungdomskriminalitet överhuvudtaget existerar.

MIKAEL MIGLIS & PATRIK SUNDBERG
Ett hållbart samhälle genom digitalisering Mikael Miglis , digital lead från ABB och Patrik Sundberg, affärsenhetschef produkter och tjänster på Skellefteå Kraft delar med sig av sin kunskap kring smarta och hållbara energisystem för konkurrenskraft.

SVERIGES PARALYMPISKA KOMITEÈ
Inför Paralympiska sommarspelen 2024 Niclas Grön, chef Paralympisk organisation och Inês Lopes, sportchef sommaridrotter berättar om Sveriges förutsättningar inför de Paralympiska sommarspelen i Paris 2024.

LOUISE JANNERING
Dubbel Paralympisk medaljör. Louise är tandemcyklist och ingår i svenska paracykellandslaget. Hon är blind sedan sex års ålder och tar med oss på resan mot Paralympics i Tokyo, utmaningar och lärdomar som tandemcyklist och idrottare generellt, samt om satsningen mot Paralympics i Paris som hon gör tillsammans med medcyklist Catrin Nilsson.

Under dagen kommer vi att tillsammans med ABU Garcia dela ut utmärkelse årets Hello Sweden Ambassaduer för den idrottare som gjort mest för projektet utöver det rent sportsliga. Dagen avrundas gemensamt med en härlig skaldjursmiddag på Lisa Elmqvist i Östermalms saluhall.

Datum:
Pris:
Plats:
Sista anmälan:

1 februari–1 februari
2 platser ingår
Stockholm
22 januari